JAZZCAFÉ première lente 2023!

Deze winter hebben we hard gewerkt aan onze nieuwste productie JAZZCAFÉ. Hiervoor maakten we samen met componist Guy Salamon de muziek. 

 

In de swingende droomwerkelijkheid van JAZZCAFE is the sky the limit en komen de muzikale gasten samen om de dagelijkse sleur van de rigide buitenwereld van zich af te schudden. Want waarom zou je elke dag hetzelfde doen als elke dag uniek kan zijn?
Soms is het beter om niet te weten wat er gaat gebeuren en het onbekende met open armen tegemoet te gaan.

Er wordt muziek gemaakt, gedanst, gegeten en gedronken. De bladmuziek wordt op het vuur gegooid en het script wordt in de blender gestopt. Ze gaan pianospelen met hun neus, drinken wijn uit een saxofoon, zingen liedjes achterstevoren en tapdansen op het plafond. Want: wie niet kan improviseren zal niet overleven. Nooit.

In een combinatie van tap, mime, live muziek, object-percussie, paaldans en rollerskating neemt Tappin-It Collective je mee in een wervelwind van fysieke muzikaliteit in een voorstelling over vrijheid, over regels en hoe ze te breken.

 

JAZZCAFÉ gaat tijdens Delft Fringe Festival en in Cc Amstel in première. Deze wervelende muzikale voorstelling over vrijheid is van 3 t/m 17 juni 2023 te zien in Delft en Amsterdam.

 

Speeldata en tijden première-weken:

 

Delft Fringe Festival

Zaterdag 3 juni 14.00 / 16,00 / 19.00 / 21.00

Donderdag 8 juni 19.00 / 21.00

Vrijdag 9 juni 19.00 / 21.00

 

Cc Amstel, Amsterdam

Zaterdag 17 juni 20.30

 

(Foto: Sjoerd Derine)